Snart ska vi stå på egna ben….

I juni månad genomför JM en Garantibesiktning av våra hus. De kommer inte att titta på alla lägenheter som de gjorde vid 3-årsbesiktningen. Men vi vet att det fortfarande uppstår fel och att vi som delägare själva får stå för kostnader som blir följden om det inte åtgärdas i samband med garantibesiktning.

Vi vill därför att ni själva gör en besiktning av er lägenhet (innan garantibesiktningen). OBSERVERA att garantin för vitvaror (kyl, frys, spis, mikro och tvättmaskin) gick ut redan efter 3 år.

Titta framför allt runt fönster, i hörn och vid rören där de kommer genom taket. Där ska ni titta efter sprickbildningar. Golven är också något vi haft mycket problem med. Är de okey nu? Granska kakel i badrum och kök.

När ni genomfört er besiktning skriver ni ner vad ni funnit, anger era kontaktuppgifter, lägenhetsnummer, namn, telefonnummer och lägger detta i föreningens postfack på Soldathemsgatan nr 20 eller skickar via mail till info@brfvastraakanten.se

Något annat som ställt till förtret är lysrören under skåpen i köket. Men där vill vi att ni om något rör går sönder ringer eller mailar någon av styrelsemedlemmarna så fel anmäler vi detta och ni får köksarmaturerna utbytta.

GÖR DETTA SÅ SNART SOM MÖJLIGT, OSS TILLHANDA SENAST 25 MARS !!!

Om du/ni har något ärende som ni vill ska tas upp på årsmötet är det dags att börja fundera på att skriva motioner. Vi vill ha dessa överlämnade i föreningens postfack, eller inskickade till föreningens epost (se adress ovan) senast den 25 mars.

Under året ska vi som vanligt ha två städdagar, vårens: den 28 april och höstens: den 6 oktober.

DATUM ATT LÄGGA PÅ MINNET

25 mars senaste inlämningsdatum för motioner och lägenhetsbesiktning.

28 april vårstädning.

8 maj årsmöte.

12 juni garantibesiktning.

6 oktober höststädning.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen